Kasvohoidot


Käytössämme ovat ihonhoitosarjojen kirkkaimmat edelläkävijät kaikkiin tarpeisiin. Kasvohoidoissa käytettävissä tuotteissamme on hyvin miedot ja raikkaat tuoksut. Hoidoistamme löydät eri vaihtoehdot kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Jos et tiedä mitä valita, autamme mielellämme sinua löytämään sopivan hoidon juuri sinun ihollesi.


HUBISLAB-kasvohoidot

HUBISLABin kattava ammattilaisihonhoitosarja perustuu Human Bio Scienceen, jonka tavoitteena on ylläpitää kaunista ja tervettä ihoa läpi elämän. HUBISLABin tuotekehityksen keskiössä on ainutlaatuinen MITT-teknologia, joka tehostaa tuotteiden vaikutusta iholla. HUBISLAB tarjoaa iholle innovatiivista, kokonaisvaltaista ja tehokasta hoitoa.

HUBISLAB-tuotteissa käytetään vain ensiluokkaisia ja turvallisia ainesosia, jotka tukevat korealaista ihonhoitofilosofiaa. Se eroaa perinteisestä länsimaisesta ihonhoitorutiinista muun muassa monivaiheisuudellaan. Laadukkaita tuotteita kerrostetaan iholle varmistaen näin ihon täydellinen puhdistus ja optimaalinen kosteutus ihotyypin mukaan.

Moisturizing - Kosteuttava kasvohoito 75min 83€

Upeasti ihoa syväkosteuttava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava erikoiskasvohoito. Tarjoaa kosteutta kaipaavalle iholle pitkäkestoista kosteutusta sekä elvyttää, hoitaa ja suojaa ihoa.


Regeneration - Uudistava kasvohoito 75min 89€
Tehokkaasti ihoa uudistava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava erikoiskasvohoito. Parantaa ihon uusiutumista sekä vahvistaa, korjaa, rauhoittaa ja kiinteyttää ihoa. Tarjoaa iholle tehokasta kosteutusta.


Anti-aging - Ikääntyvän ihon kasvohoito 75min 92€
Upeaa kiinteytystä ja elastisuutta ikääntyvälle iholle tarjoava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava erikoiskasvohoito. Uudistaa, vähentää tehokkaasti juonteita ja edistää ihon uusiutumista sekä kimmoisuutta.


Acne-control - Epäpuhtaan/rasvoittuvan ihon kasvohoito 75min 76€

Tehokkaasti ja hellävaraisesti epäpuhdasta, rasvoittuvaa tai aknelle taipuvaista ihoa puhdistava ja kirkastava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava erikoiskasvohoito. Rauhoittaa, syväkosteuttaa ja ehkäisee talin muodostumista. Kosmetologi valitsee kolmesta erilaisesta epäpuhtaan ihon hoito-ohjelmasta ihosi tarpeisiin parhaiten vastaavan vaihtoehdon.


Dr. Lacto Peel - Happokuorinta 75min 95€

Tehokkaasti kuolleita ihosoluja poistava, ihohuokosia puhdistava ja ihoa uudistava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava happokuorinta. Tasapainottaa ihon pH-arvoa, syväkosteuttaa, suojaa ja hoitaa ihoa upeasti.


HydraFacial™-kasvohoidot

HydraFacial™-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. Tämä kasvohoito syväpuhdistaa, tyhjentää ihohuokoset ja kosteuttaa ihon vain noin 30 minuutissa hyödyntäen huippuseerumeita, jotka sisältävät antioksidantteja, peptidejä ja hyaluronihappoa. HydraFacial™ on kotoisin USA:sta ja se on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia.

Signature 30min 102€
Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.
+ kaula ja decollete 39€


Signature + GlySal 30min 133€

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta-ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™-happokuorinta.
+ kaula ja decollete 59€


Age Refinement 30min 152€
Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin, hyödyntäen Dermabuilder™ -peptidi-ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™-tehouutteita. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™-happokuorinta.
+ kaula ja decollete 75€


Lymfaterapia kasvoille 30min 41€
Lymfahieronta stimuloi uusien imusuoniyhteyksien syntymistä sekä toimintaa ja tehostaa kudosten aineenvaihduntaa lisäämällä niiden ravinnon ja hapen saantia. Hoidon tuloksena on puhtaampi ja kimmoisampi iho sekä parantunut ihonväri.
Muun kasvohoidon yhteydessä 30€