Kasvohoidot

Nimue

Tieteellisen kosmetiikan edelläkävijä Nimue yhdistää tuotekehittelyssään kasviperäisten ja bioteknologisesti tuotettujen raaka-aineiden parhaat puolet.

Nimue on ekologinen ja turvallinen eikä sisällä lainkaan synteettisiä hajusteita, parabeeneja tai mineraaliöljyä. 

Nimuen ainutlaatuinen tuloksellisuus perustuu alfahydroksihappojen toimiviin yhdistelmiin.

Kasvohoidot

Ihonpuhdistus 60min 70€
Puhdistava kasvohoito asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Sisältää puhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä naamion.

Kosteuttava kasvohoito 75min 80€
Rentouttava kasvohoito, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kasvohoitoon kuuluu puhdistus, entsymaattinen kuorinta, kasvohieronta ja naamio. Sopii kaikille iholuokille.

Thermal Detox Peel - lämpövaikutteinen kuorintakäsittely 30min 65€
Syväpuhdistava detox-kuorinta ihon heleyttämiseen ja silottamiseen. Sopii ihoa kaunistavaksi pikahoidoksi kaikille iholuokille, mutta suositellaan erityisesti samealle ja elottomalle iholle.


FILLER CODE - volyymikasvohoito juonteiden täyttämiseen 75min 109€
Erikoiskasvohoito, jossa käsitellään kasvot, kaula ja dekoltee sekä yksittäiset juonteet. Suositellaan aikuiselle iholle, jossa on eri syistä johtuvia ryppyjä ja ihon tyhjyyttä. Myös stressaantuneelle ja väsyneelle iholle.

FILLER CODE - silmän- ja huulenympärysihon hoito 45min 79€
Kiinteyttävä tehohoito kaiken tyyppisille juonteille silmän- ja huulenympärysiholla tai nasolabiaali-alueella. Suojaa ihon entsyymejä, vahvistaa ja lisää ihon volyymia sekä poistaa turvotusta ja vähentää silmänympärysalueen tummuutta.

Kasvohieronta 45min 40€
Rentouttava kasvo- ja dekolteehieronta alkupuhdistuksella ja ihotyypin mukaisilla hoitotuotteilla. 

Kasvohoito 90min
Valitse tämä mikäli et ole varma, mikä kasvohoito sinulle sopisi. Kartoitamme tarpeet ihonhoidollesi paikan päällä.

Silmänympäryshoito 45min 45€
Erikoishoito pintakuivalle ja stressaantuneelle silmänympärysalueelle, joka alentaa turvotusta ja madaltaa juonteita.
Kasvohoidon yhteydessä 25€

15 % Bio-Active uudistavat kuorintakäsittelyt

Aktiivisesti ihoa uudistava happokuorinta ihon pinnan silottamiseen ja kirkastamiseen. Yksittäinen käsittely heleyttää ihoa ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Sarjahoito sopii ikääntymisen merkkien ja ylipigmentaation hoitoon sekä epäpuhtaan ongelmaihon ja tukkeutuneiden huokosten hoitoon.

Kirkastava hapotushoito 45min 60€
Sisältää puhdistuksen, kuorinnan ja 15% hapotuksen.

Uudistava hapotushoito 75min 80€
Sisältää puhdistuksen, kuorinnan, 15% hapotuksen ja naamion.

Syväpuhdistava hapotushoito 90min 90€
Sisältää puhdistuksen, kuorinnan, 15% hapotuksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen ja naamion.

Hapotus sarjahoito 3 kertaa 230€
Sisältää kaksi uudistavaa ja yhden syväpuhdistavan hapotushoidon. Sarjahoito sopii ikääntymisen merkkien ja ylipigmentaation hoitoon sekä epäpuhtaan ongelmaihon ja tukkeutuneiden huokosten hoitoon. 

HydraFacial™

HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta-ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

Tämä kasvohoito syväpuhdistaa, tyhjentää ihohuokoset ja kosteuttaa ihon vain noin 30 minuutissa hyödyntäen huippuseerumeita, jotka sisältävät antioksidantteja, peptidejä ja hyaluronihappoa.

Signature 100€ 45min
Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta-ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

Signature + GlySal 130€ 45min
Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta-ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.

Age Refinement 150€ 45min
Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin, hyödyntäen Dermabuilder™ -peptidi-ampullia, hyaluronihappoa sekä A-ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™-tehouutteita. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.

Lymfaterapia 40€ 45min
Lymfahieronta stimuloi uusien imusuoniyhteyksien syntymistä sekä toimintaa ja tehostaa kudosten aineenvaihduntaa lisäämällä niiden ravinnon ja hapen saantia. Hoidon tuloksena on puhtaampi ja kimmoisampi iho sekä parantunut ihonväri.
HydraFacial™ -hoidon yhteydessä 30€

HydraFacial™-sarjahoidot

HydraFacial™ Signature sarjahoito 3 kertaa 280€

HydraFacial™ Signature + GlySal sarjahoito 3 kertaa 360€