Kädet ja kynnet


Käsien iho on kovalla kulutuksella päivittäin. Ravitsevilla käsihoidoillamme saat ihanan pehmeät kädet sekä siistit ja hoidetut kynnet arkeen tai juhlaan. Käytössämme ovat kynsien hoitoon ja lakkaukseen erikoistuneet CND™-tuotteet.

Parafiinikäsihoito 30min 32€

Käsien ihoa hellivä lämmin parafiinikylpy lievittää kipuja sekä elvyttää verenkiertoa. Hoito sisältää myös kynsien viilauksen ja käsien hieronnan. Ei sisällä lakkausta.


CND™ Pro Skincare Manicure 75min 53€

CND™ Pro Skincare on valikoima ihonhoitoon inspiroituneita SPA-tuotteita, joiden tarkoituksena on saavuttaa täydellinen manikyyri. Niiden välittömät vaikutukset hoitavat käsien kuivaa ihoa ja saavat rentoutumaan. Hoito sisältää myös VINYLUX™-lakkauksen.


SHELLAC™-kestolakkaus yksivärinen 75min 45€
Yhden värin kauniin kiiltävä, 14+ päivää kestävä lakkaus. Sisältää manikyyrin ja tarvittaessa vanhan SHELLAC™-kestolakkauksen poiston. SHELLAC™ on erittäin hellävarainen, sillä kynnen pintaa ei viilata ennen lakkausta eikä lakkauksen poiston yhteydessä - kynnet eivät siis haperru tai vaurioidu SHELLAC™-käsittelyn yhteydessä. Lakkauksen poistaminen on paitsi hellävaraista, myös nopeaa. SHELLAC™-kestolakkauksellamme on 2 viikon takuu.


SHELLAC™-kestolakkaus moniväri/ranskalainen 90min 52€

Monivärinen kauniin kiiltävä, 14+ päivää kestävä lakkaus. Sisältää manikyyrin ja tarvittaessa vanhan SHELLAC™-kestolakkauksen poiston. SHELLAC™ on erittäin hellävarainen, sillä kynnen pintaa ei viilata ennen lakkausta eikä lakkauksen poiston yhteydessä - kynnet eivät siis haperru tai vaurioidu SHELLAC™-käsittelyn yhteydessä. Lakkauksen poistaminen on paitsi hellävaraista, myös nopeaa. SHELLAC™-kestolakkauksellamme on 2 viikon takuu.


SHELLAC™-kestolakkauksen poisto 30min 20€

SHELLAC™-kestolakkaus poistetaan miellyttävän hellävaraisesti ja nopeasti ihoa ja kynsiä kuivattamatta.

Galleria