Ripset ja Kulmat


Ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäyksellä saadaan huoliteltu, mutta luonnollinen tyyli helpottamaan arkea. Kulmakarvojen muotoilu kehystää kauniisti katseen ja antaa piristävän uuden ilmeen. Käytössämme ovat RefectoCil-kestovärit sekä herkistyneille sopivat RefectoCil Sensitive -värit.

Ripsien ja kulmien värjäys + muotoilu 45min 33€

Ripsien ja kulmakarvojen värjäys RefectoCil- tai RefectoCil Sensitive -kestoväreillä. Kulmien muotoilu tehdään pinseteillä tai sokerilla. Värin kesto karvassa noin 4 viikkoa.


Kulmien värjäys ja muotoilu 30min 20€

Kulmakarvojen värjäys RefectoCil- tai RefectoCil Sensitive -kestoväreillä. Kulmien muotoilu tehdään pinseteillä tai sokerilla. Värin kesto karvassa noin 4 viikkoa.


Ripsien värjäys 30min 15€
Ripsien värjäys RefectoCil-kestovärillä. Värin kesto ripsissä noin 4 viikkoa.


Kulmien muotoilu 15min 10€

Kulmakarvojen muotoilu kehystää kauniisti katseen ja antaa piristävän uuden ilmeen. Kulmien muotoilu tehdään pinseteillä tai sokerilla.


Quick Lash & Brow Lift

Käytössämme ovat turvalliset, kotimaiset ja tutkitut Ikilalo Pro -tuotteet. Myönnämme kotihoito-ohjeita noudatettaessa lift-käsittelyillemme 2 viikon takuun.


Quick Lash Lift 45min 57€

Ripsien kestotaivutus on omiin luonnonripsiin tehtävä käsittely, jossa ripset nostetaan silikonimuottien ja taivutusaineiden avulla tyvestä ylöspäin ja värjätään kestovärillä. Tuloksena avara ja kaunis katse, intensiivinen väri ja luonnollisen näyttävästi kaartuvat ripset jopa 1-3 kuukaudeksi.


Quick Brow Lift  45min 48€

Kulmien laminointi tehdään omiin kulmakarvoihin taivutusaineiden avulla ja lopuksi kulmat kestovärjätään ja muotoillaan. Näin saadaan näyttävä ja tuuhea lopputulos, ja kulmakarvat ovat helposti hallittavissa sekä pysyvät muodossaan jopa 1-3 kuukautta.


Quick Lash & Brow Lift 75min 90€

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi. Sisältää kestovärjäyksen ripsiin ja kulmakarvoihin sekä kulmien muotoilun pinseteillä tai sokerilla. Kesto jopa 1-3 kuukautta.

Galleria