Karvanpoisto


Alexandria Professional® Body Sugaring

Sokerointi on turvallinen ja luonnollinen tapa poistaa häiritsevät ihokarvat. Sokeroinnin avulla saadaan karvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on karvaton ja silkkisen pehmeä iho.

Alexandria Professional® -sokerointituotteet on kehitetty ammattimaiseen sokerikuorintaan ja hellävaraiseen ja hygieeniseen karvojenpoistoon. Kaikki Alexandria Professional® -hoitotuotteet ja sokerit ovat hajusteettomia ja vegaanisia.

Säännöllisen sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta tehokkaasti. Asiakkaanamme saat Alexandria Body Sugaring -etukortin, jolla joka 3. käyntikerta on -15%.

Esimerkkejä sokeroitavista alueista:


Sääret 45min 40€

Säärten sokeroinnissa käsitellään myös polvet sekä tarvittaessa varpaat.


Sääret ja reidet 60min 55€

Koko jalkojen sokerointipaketti.


Bikiniraja (naisille) 30min 30€
Kertakäyttöstringien ulkopuolelle jäävän alueen sokerointi. Laajempaan intiimialueen sokerointiin suosittelemme brasilialaista sokerointia.


Brasilialainen/brassi (naisille) 75min 67€

Brasilialaisessa sokeroinnissa poistetaan intiimialueen karvoitus kokonaan tai vaihtoehtoisesti jätetään halutunlainen määrä karvoitusta.


Brasilialainen/brassi huolto (naisille) max 5 vk 45min 54€
Valitse tämä palvelu, jos olet käynyt meillä brasilialaisessa sokeroinnissa viimeksi enintään 5 viikkoa sitten. Jos tulet ensimmäistä kertaa, varaa aika palveluun Brasilialainen/brassi (naisille).


Kasvot 30min 25€

Koko kasvojen sokerointi tai vaihtoehtoisesti vain asiakkaan toivomat alueet kasvoilta. Sisältää myös kulmakarvojen muotoilun.


Ylähuuli 15min 15€


Kulmat 15min 10€


Käsivarret 30min 28€


Sokerointipaketti 1,5 h 95€
Valitse tämä paketti, jos haluat enemmän kuin kaksi aluetta sokeroitavan samalla kertaa. Esim. sääret + kainalot + bikiniraja. Huom! Jos haluat sisällyttää sokerointipakettiin brassin, valitse tekijäksi Noora tai soita ajanvaraukseen hoitolan numeroon.


Sokerointipaketti "Päästä varpaisiin" 2 h 109€

Valitse tämä paketti, jos haluat enemän kuin kolme aluetta sokeroitavan samalla kertaa. Huom! Jos haluat sisällyttää sokerointipakettiin brassin, valitse tekijäksi Noora tai soita ajanvaraukseen hoitolan numeroon.